Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Centrum Regnskap søker Autorisert regnskapsfører

bilde

Centrum Regnskap var enkeltpersonforetak frem til 2015. I 2015 omdannet vi til aksjeselskap og det juridiske navnet ble Cr1.no AS, som har vært domenet vårt i mange år. Vi holder til i Vognmannsløkka 10 i Kabelvåg i lokaler som i 2007 ble totalrenovert.

Her holder vi til. (Vis i Google map)

Vi er 6 ansatte og har en sunn og god forretningsdrift. Vi leverer rådgivning av kvalitet basert på erfaring og kompetanse fra mange områder. I de tilfellene vi ikke har kompetansen selv så skaffer vi den. Å se sine begrensninger er like viktig som å gi råd.

Vi søker etter autorisert regnskapsfører i 100 % stilling fra august/september. Vi kan også vurdere en person med lang praktisk erfaring. Arbeidet vil bestå av bokføring og rådgivning for våre kunder. Du må ha yrkeserfaring fra regnskapsbransjen og være selvstendig og initiativrik. Du vil jobbe med komplett saksbehandling ut fra vår kunde-portefølje.

Om stillingen:

CR1.no kan i dag levere alle tjenester elektronisk og enkelte kunder er nå helt papirløs.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper:

Vi tilbyr:

Vi ønsker deg velkommen blant trivelige kollegaer.

For nærmere info - kontakt daglig leder: Egil Wiik tlf.: 478 50 000. Søknad med CV, attester og evt referanser sendes på epost: egil@cr1.no

Søknadsfrist er 28. juni 2019.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn